Wie zijn wij?


Dorien van den Akker

Mijn naam is Dorien van den Akker, 27 jaar en woonachtig in Zwolle. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Calo als Docent Lichamelijk Opvoeding. Ik werk als docent op het Montessori Lyceum Flevoland in Almere. Daar ben ik dagelijks met veel plezier bezig de leerlingen les te geven in de gymzaal.

Met het oprichten van ons bedrijf PartyMoveZ hoop ik kinderen het plezier van bewegen te laten ervaren. En ze een onvergetelijk feestje te geven samen met vriendjes en vriendinnetjes.

 

 


Nienke Weijschede

Mijn naam is Nienke Weijschedé en ik woon ook in Zwolle. Op dit moment studeer in voor Docent Lichamelijk Opvoeding op de CALO in Zwolle. Voordat ik aan de CALO begon heb ik Sport en Bewegen op Landstede gedaan.

Ook heb ik een aantal jaar zwemles gegeven en ben ik actief geweest als hockeytrainer. Ik vind het belangrijk om tijdens mijn lessen er altijd een groot feest te maken! Dit kan ik heel goed meenemen naar het aanbieden van de feestjes bij PartyMoveZ!


Sanne Weijschede

Mijn naam is Sanne Weijschedé en woon ook in Zwolle. Net als Dorien ben ik in 2013 afgestudeerd aan de Calo als Docent Lichamelijke Opvoeding. Ik werk als buurtsportcoach bij de SportService Zwolle. Dat houdt in dat ik op basisscholen gymlessen geef, voor de basisschool leerlingen tussen- en naschoolse activiteiten organiseer en uitvoer. Daarnaast ben ik dagelijks bezig om de inwoners van Zwolle (van 0 tot 100 jaar) te stimuleren voor een actieve leefstijl. 

Ik vind het een feestje om elke dag met sport, bewegen en gezondheid bezig te zijn! Dit is de reden waarom ik, samen met Dorien, gestart ben met kinderfeestjes van PartyMoveZ.


Linda de Vlieger

Mijn naam is Linda de Vlieger, ik studeer aan de CALO voor docent Lichamelijke Opvoeding. Hiervoor heb ik het CIOS gedaan in Zeeland. Al vele jaren geef ik ski- en zwemles aan kinderen en ben ik actief in een kindertehuis in Kenia. Toen ik werd gevraagd voor PartMoveZ hoefde ik dan ook niet te twijfelen, want bewegen is altijd een feestje. Ik hoop dan ook dat de kinderfeestjes onvergetelijke beweegfeestje worden!  


PartyMoveZ is te bereiken via:

Telefoonnummer:

06 - 4611 4591 of 06 - 4661 8110 

E-mail: info@partymovez.nl 

Of via het contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.