Wie zijn wij?


Dorien van den Akker

Mijn naam is Dorien van den Akker, 27 jaar en woonachtig in Zwolle. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Calo als Docent Lichamelijk Opvoeding. Ik werk als docent op het Montessori Lyceum Flevoland in Almere. Daar ben ik dagelijks met veel plezier bezig de leerlingen les te geven in de gymzaal.

Met het oprichten van ons bedrijf PartyMoveZ hoop ik kinderen het plezier van bewegen te laten ervaren. En ze een onvergetelijk feestje te geven samen met vriendjes en vriendinnetjes.

 

 Sanne Weijschede

Mijn naam is Sanne Weijschedé en woon ook in Zwolle. Net als Dorien ben ik in 2013 afgestudeerd aan de Calo als Docent Lichamelijke Opvoeding. Ik werk als buurtsportcoach bij de SportService Zwolle. Dat houdt in dat ik op basisscholen gymlessen geef, voor de basisschool leerlingen tussen- en naschoolse activiteiten organiseer en uitvoer. Daarnaast ben ik dagelijks bezig om de inwoners van Zwolle (van 0 tot 100 jaar) te stimuleren voor een actieve leefstijl. 

Ik vind het een feestje om elke dag met sport, bewegen en gezondheid bezig te zijn! Dit is de reden waarom ik, samen met Dorien, gestart ben met kinderfeestjes van PartyMoveZ.PartyMoveZ is te bereiken via:

E-mail: info@partymovez.nl 

Of via het contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.