Thema's sportief kinderfeestje

Een sportief kinderfeestje kan op vele manieren worden gegeven. Daarom hebben wij een aantal thema's waaruit je kan kiezen voor een te gek kinderfeestje!

 

Zit het gewenste thema er toch niet bij? Geen probleem!

Neem dan contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden voor het thema!


Lasergame

Lasergamen is helemaal hot!

Met het lasergame kinderfeestje wordt de gymzaal omgebouwd tot een zaal waarin verschillende soorten spellen met laserguns gedaan worden waarin je je vele talenten moet gebruiken. Van rennen, geconcentreerd schieten tot samenwerken om een opdracht te halen. Met het lasergamefeest kan het allemaal!

 

Alleen de materialen huren? Dat kan ook! Voor 50 euro per dag zijn de guns te huur? Benieuwd? Mail ons gerust!


Freerunning

Freerunning is een sport waarbij niks je in de weg staat. Je verplaatst je van A naar B met allerlei trucjes daartussen. Je sprint van hoge daken naar de grond, via een muurtje weer ergens anders en dat allemaal buiten!

Het freerunning kinderfeestje is een feest voor echte waaghalzen. Durf jij salto's te springen op de minitrampoline en vanaf het wandrek te springen? Kun jij een prachtige koprol over de kast?! Al deze moves kun je leren en toepassen in het freerunfeest!


Trefbal / paintball

Iedereen kent trefbal en iedereen kent het spel paintball! 

PartyMoveZ combineert de twee spellen met elkaar. Door middel van verschillende spellen speel je beide spellen continu door. 

Het bouwen van een bunker, het zoeken naar de vlag, het afgooien van je tegenstanders en proberen om je eigen team weer aan te vullen voor een aanval op het basiskamp van de tegenstander! 


Apenkooi

Het meeste bekende spel van vroeger! En je kunt het spel spelen bij PartyMoveZ. 

De zaal is één grote apenkooi en er is 1 gorilla die probeert alle apen te tikken. De apen moeten in de kooi blijven zonder getikt te worden maar mogen wel alle materialen gebruiken.

Welke aap blijft het langste over? Welke aap zorgt ervoor dat alle apen weer mee mogen doen?

Survival

Survival is een sport waarbij hardlopen en het halen van hindernissen wordt gecombineerd. PartyMoveZ heeft een survival kinderfeestje ontwikkelend speciaal voor kinderen. De gymzaal wordt omgetoverd tot een survivalparcours waarmee je met alle deelnemers van je feestje kunt oefenen, spelen en natuurlijk een wedstrijd kunt houden.

Lukt het je om over het wandrek te komen, de touwen in de klimmen of onder een dikke mat door kruipen? 


Voetbal feestje

Met een voetbal feestje doe je allerlei spellen die in een voetbal jasje zijn gestoken. Naast dat er natuurlijk een wedstrijd wordt gespeeld zijn en veel spellen die gedaan worden die te maken hebben met voetbal. De invulling is van te voren in overleg te maken. 

 

Te denken valt aan Levend stratego met voetbalkaarten, estafettevormen met voetbal onderdelen, potje kubb en ga zo maar door. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons gerust een mail!


(Levend) Stratego

(Levend) Stratego is hét thema wat super gaaf is om buiten in het bos te doen. Er zijn twee kampen en door middel van verschillende spellen wordt bepaald welk team het slimste, sterkste en het beste hun vlag kan bewaken!

Spellen die o.a. gespeeld (kunnen) worden zijn:

Het échte levend stratego spel, vlag veroveren, vele tikspelen, verstoppertje.

(Levend) Stratego is hét thema wat super gaaf is om buiten in het bos te doen. Er zijn twee kampen en door middel van verschillende spellen wordt bepaald welk team het slimste, sterkste en het beste hun vlag kan bewaken!

Spellen die o.a. gespeeld (kunnen) worden zijn:

Het échte levend stratego spel, vlag veroveren, vele tikspelen, verstoppertje.


Expeditie Robinson

Expeditie Robinson feestje is hét feest waar het niet alleen om snelheid, kracht en lenigheid gaat. Het gaat ook om samenwerken, denken en natuurlijk heel veel plezier!

De worden aan het begin twee teams gevormd waarin meerdere spellen gespeeld gaan worden. Met je team word je op meerdere fronten getest. 

Kun jij met je team alle opdrachten succesvol volbrengen? 


Ballenpret

Het ballenfeest is voor de echte sportfanaten. Van korfbal tot tennis en van handbal tot  basketbal. Alle sporten zijn mogelijk bij het geven van een ballenfeestje. 

Een goede warming-up waarna er een spel gespeeld wordt waar vele balsporten in terug komen.

De sporten die o.a. aan bod komen zijn: Handbal, Korfbal, Hockey, Voetbal, Tennis, Basketbal, Volleybal, Unihockey

Ook is het mogelijk om samen met PartyMoveZ de sporten te bepalen. Neem daarvoor contact op met PartyMoveZ.


Teamwork

Met dit thema worden er in de gymzaal vele samenwerkingsspellen gedaan. Ze gaan samenwerkend aan de slag met verschillende opdrachten. Deze opdrachten staan verzameld op een stempelkaart. 

Bij de samenwerkingsspellen maken we gebruik van vele vormen waarin samenwerking centraal staan. Coördinatie, snelheid, behendigheid, concentratie komen allemaal samen in verschillende opdrachten, parcoursen en spellen.


Eigen idee of een combi

Ook eigen inbreng is mogelijk! Hebben jullie hele toffe ideeën maar niet echt een goed beeld hoe het uitgevoerd zou kunnen worden? Ook daar helpen wij graag bij in de voorbereiding en uitvoering!